Țigle metalice speciale: țiglă metalică cu granule minerale, naturale sau vulcanice

Țigle metalice speciale: țiglă metalică cu granule minerale, naturale sau vulcanice

Astăzi ne propunem să vă prezentăm trei tipuri de soluții de acoperire speciale, mai precis trei produse derivate din țigla metalică: țigla metalică cu granule vulcanice, țigla metalică cu granule minerale și țigla metalică cu piatră naturală.

Toate învelitorile prezintă un strat de protecție final care conferă un aspect final a produsului, respectiv acoperișului. Iar cum tehnologia a evoluat enorm în ultimii 10 ani, nu a fost greu să apară noi tipuri de produse, în care și-au găsit locul elemente inedite din natură.

Țigla metalică cu rocă vulcanică

Originară din Noua Zeelandă, această țiglă reprezintă o combinație între oțelurile de cea mai bună calitate și granule de rocă vulcanică 100% naturală, deosebit de rezistentă la intemperii și fenomene meteo dure. De asemenea, suprafața învelitorii acoperișului își păstrează aspectul, funcționalitatea, nefiind afectată nici chiar de flăcări, încadrându-se astfel în clasa A de incendiu, ca material necombustibil.

Casele cu acoperiș realizat cu țiglă metalică cu rocă vulcanică sunt remarcabile, sofisticate, moderne și, mai ales, durabile. Acest tip de învelitoare se pretează pentru construcții aflate în orice zone de relief, de la zone montane înalte până la medii cu vecinătăți marine, indiferent de condițiile climaterice.

Avantaje tehnice acoperiș granule rocă vulcanică

Acoperișul de țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică reușește să păstreze un echilibru termic ideal, dorit de toată lumea: acela de a păstra temperaturi răcoritoare în interiorul caselor pe timp de vară, iar pe timp de iarnă împiedică pierderea căldurii.

Țigla metalică cu piatră naturală și țigla metalică cu granule minerale

Alte două alternative, mai des întâlnite în țara noastră și la costuri mai mici, sunt țigla metalică cu piatră naturală și țigla metalică cu granule minerale. Și acestea au, de asemenea, numeroase avantaje pentru proiectele de construcție: păstrează nota învelitoarelor clasice din ceramică, de altădată. Prin comparație însă, țiglele metalice cu piatră naturală sau minerală au proprietăți restrânse față de cea cu acoperire de rocă vulcanică.

Lindab Roca Rustica – cea mai răspândită țiglă metalică cu granule minerale

Tigla metalică cu acoperire de granule minerale Roca Rustica este alegerea potrivită pentru case cu aspect tradițional și vine în mai multe variante cromatice.

Avantajele acestui produs:

  • pierderi minime de material;
  • montaj rapid și ușor;
  • greutate redusă, 7 kg / mp;
  • accesorii compatibile cu toate profilele;
  • durată mare de viață;

Sperăm că informațiile pe care ți le-am prezentat în acest blog îți vor fi de folos în proiectele tale. Pentru consultanță, vânzare și montaj, suntem la un click distanță!