Țiglă metalică Lindab, pentru acoperișul tău. Recomandările Cover Grup

Țiglă metalică Lindab, pentru acoperișul tău. Recomandările Cover Grup

Au trecut 12 ani de la prima țiglă montată, iar prin mâinile specialiștilor noștri au trecut circa 400.000 de metri pătrați de învelitori – de toate tipurile. Cum cea mai populară este țigla metalică de la Lindab România, am vrea să îți dăm câteva idei și sfaturi pentru proiectele tale.

Țiglă metalică Lindab, pentru acoperișul tău. Recomandările Cover Grup

Astfel, dacă bugetul tău disponibil este unul mediu, poți opta pentru țigla metalică Lindab Maxima 35 sau țigla metalică Lindab Maxima 40, dedicate pantelor cuprinse între 8 și 14 grade. Diferența dintre ele este înălțimea profilului, dar indiferent de aceasta, acoperișul se va armoniza perfect cu proiectul, grație multitudinii de culori disponibile, cât și versatilității stilului.

Produsul este realizat din tablă de oțel – acoperită cu zinc și polyester lucios cu grosimea de 0.45 mm. și are o garanție de 15 ani, cu o durată de viață de 50 de ani – determinată în urma unor teste în condiții meteorologice aspre.

O altă opțiune pe care echipa noastră o recomandă este țigla metalică Lindab Nordic 400. Ea face parte din gama produselor premium pentru acoperișuri, având o rezistență sporită la zăpadă și intemperii, grație profilului înalt. Pe lângă această calitate, țigla metalică Lindab Nordic 400 se mai remarcă prin designul elegant, cu linii bine definite, specifice construcțiilor contemporane.

Spre deosebire de varianta de acoperire precedentă, această țiglă metalică prezintă trei opțiuni de acoperire: PE (poliester 25 µm), MATT (poliester mat 30 µm) sau HBPE (high-build poliester 50 µm.

O țiglă metalică aparte, cu care întotdeauna ne-a făcut plăcere să lucrăm este țigla metalică Lindab Skane. Păstrând aspectul țiglei clasice, această învelitoare este potrivită construcțiilor în stil simplu, dar totodată și proiectelor fanteziste. Versatilitatea îi este completată de finisajele disponibile: PE (poliester 25 µm) si MATT (poliester mat structurat 30 µm), și a gamei variate de culori.

Accesorii pentru acoperiș Lindab

Unul dintre avantajele Lindab este acela că accesoriile de acoperiș sunt special gândite pentru a se potrivi fiecărui proiect și învelitori. Astfel, fie că vorbim de Lindab Proctline, Lindab Rainline sau Lindab Safety, siguranța acoperișului este obținută la aceleași standarde de calitate ale învelitorilor, iar compatibilitatea elementelor este de 100%.

Să alegi o țiglă metalică Lindab, sau oricare alta, pentru acoperișul tău, pare a fi o bătaie de cap? Îți stăm la dispoziție cu servicii gratuite de consultanță. Trebuie doar să ne contactezi!