Termeni și Condiții

1. INTRODUCERE.

Cover-grup.ro este deținut și administrat de Cover Grup Construct, identificată ca Reg. Com. – J23/355/2007, RO 21049910, cu sediul în Șos. București–Urziceni Nr. 239, Loc. Afumați, Jud. Ilfov. Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului cover-grup.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

2. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI.

Toate informaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Cover Grup Construct, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului cover-grup.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Cover Grup Construct. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Cover Grup Construct

3. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII.

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor Cover Grup Construct. Cover Grup Construct nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, Cover Grup Construct nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Nimic din conținutul site-ului cover-grup.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Cover Grup Construct în lipsa unor acorduri ulterioare.

Cover Grup Construct nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Cover Grup Construct prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

4. INFORMAȚII PERSONALE.

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile Cover Grup Construct, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

5. LEGĂTURA CU ALTE WEBSITE-URI.

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Cover Grup Construct utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Cover Grup Construct nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

6. JURISDICȚIE.

Termenii și condițiile prezentate pe această pagină vor fi guvernate de și interpretate în conformitate cu legislația română. Orice fel de dispute născute în legătură cu acești termeni și condiții vor fi supuse deciziei instanțelor competente din România. În cazul în care oricare dintre acești termeni va fi stabilit ca fiind legal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislației oricărui stat sau țară în care urmează să se aplice, el va fi eliminat din prezenta pagină. Celelalte prevederi vor rămâne aplicabile integral și vor continua să fie obligatorii și executorii pentru părți.

Cover Grup Construct își rezervă dreptul de a modifica acești termeni, prin postarea online a actualizărilor.

Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, vă rugăm să încetați folosirea acestui website.