Tablă fălțuită Lindab? 4 recomandări de la Cover Grup Construct

Tablă fălțuită Lindab? 4 recomandări de la Cover Grup Construct

Tablă fălțuită Lindab? În 2007, Cover Grup Construct își începea activitatea având ca prim partener, în soluții de acoperire, Lindab România. De atunci, am montat mii de acoperișuri doar cu produse de la primul nostru furnizor, motiv pentru care astăzi ne este ușor să facem recomandări personalizate în doar câteva minute, în funcție de specificul fiecărui proiect.

Citește mai multe despre tabla fălțuită.

Înainte să apară țigla metalică, în lumea construcțiilor existau două învelitori principale: tabla fălțuită și țigla ceramică. Ușor ușor, posibilitățile s-au diversificat, însă un lucru a rămas neschimbat: versatilitatea tablei fălțuite pentru orice construcție și, la fel de important, durabilitatea acesteia.

Lindab, ca producător cu tradiție în domeniul construcțiilor, mai precis al soluțiilor de acoperire, a dezvoltat acest produs pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților din orice mediu – fie rezidențial sau comercial. În prezent, tabla fălțuită Lindab oferă are costuri scăzute de întreținere, o durată mare de viață și poate îmbrăca orice fel de proiect, poate fi folosită și ca element decorativ al unei fațade și îți oferă și o paletă cromatică diversă, din care să alegi.

Principalele tipuri de tablă fălțuită Lindab sunt:

Lindab SRP Click – aceasta este o variantă mai accesibilă și modernă a tablei fălțuite tradiționale. Este un produs fără vârstă, elegant și versatil, ce poate fi modelat astfel încât să satisfacă cele mai mari exigențe în materie de învelitori.

Lindab SRMax – este un profil similar cu Lindab SRP Click, dar cu un mod de fixare diferit. Tabla fălțuită se prinde în structura acoperișului cu agrafe speciale de fixare și poate fi folosit fără îmbinări pe lungimi de până la 50m. De asemenea, produsul se poate monta pe acoperișuri a căror pantă începe de la 5 grade, spre deosebire de SRP Click care se adresează acoperișurilor cu o înclinație de cel puțin 14 grade.

Lindab tablă cupru – acesta este un produs care se adresează oricărui tip de construcție, fie că este realizată în stil modern, fie că este realizată într-un stil arhitectural clasic. Este disponibil în 2 variante, adică cea naturală sau varianta preoxidată. Cea din urmă este optimă în cazul în care are loc renovarea unei clădiri vechi și se dorește ca acoperișul să arate ca și cum ar fi fost montat cu multă vreme în urmă.

Lindab DuraFrostprezintă un înveliș texturat de 30 de microni, oferind o rezistență incredibilă în timp și, mai ales, la uzură. În consecință, Lindab DurFrost se potrivește de minune în cazul proiectelor expuse unor condiții meteo mai puțin prielnice, dar și atunci când se dorește o garanție de peste 40 de ani.

Ar mai fi multe de spus despre tabla fălțuită, dar cel mai bine povestim despre proiectul tău și cum s-ar integra această soluție de acoperire pentru el. E simplu!