Studiu de caz: Fashion House Pallady – proiect tablă fălțuită cu rol decorativ

Studiu de caz: Fashion House Pallady – proiect tablă fălțuită cu rol decorativ

Peste 400.000 de metri pătrați de acoperiș montați din 2007 până astăzi, pentru mii de proiecte, fiecare cu provocările și specificul său. De la proiecte rezidențiale – Băneasa, Alferaru, sau de restaurare, echipa noastră a gestionat de-a lungul celor 14 ani de activitate aproximativ 1300 de proiecte cu tablă fălțuită. Niciodată însă peste 2.500 de metri pătrați, cu rol decorativ, pentru un singur proiect.

În 2020, odată cu demararea lucrărilor de construcție pentru al 2-lea complex comercial Fashion House din București, situat pe A2, în localitatea Cernica, echipa Cover Grup a fost contractată pentru realizarea componentei de acoperiș. Spre deosebire de alte proiecte, în cazul de față arhitecții au prevăzut acoperișuri cu rol decorativ, un mix între cupole, acoperișuri drepte și atice. Soluția tehnică pentru acoperirea acestora a fost tabla fălțuită SRP Click, de la Lindab România, o învelitoare maleabilă și versatilă.

Despre Lindab SRP Click

Tabla fălțuită Lindab SRP Click reprezintă echivalentul modern al acoperișului fălțuit tradițional. Profilele de tablă se îmbină printr-un singur click, cum îi spune și numele. La final, rezultă un acoperiș trainic și elegant, ce amintește de acoperișurile solide d-altă dată.

Din punct de vedere tehnic, Lindab SRP Click este recomandat pentru acoperișurile cu o pantă de minimum 14 grade.

Întrucât lucrările au debutat iarna, coroborat cu complexitatea proiectului, termenul de realizare a fost de aproximativ 5 luni. În total, au fost montați peste 2.500 de metri pătrați de tablă fălțuită cu rol decorativ – SRP Click, lucrarea de față fiind una dintre cele mai mari și complexe din portofoliul Cover Grup Construct. În continuare, vă prezentăm acest proiect în diferite etape de realizare:

„Suntem bucuroși că am avut ocazia să punem în practică, pentru acest proiect, experiența celor 14 ani de activitate. Proiectul Fashion House Pallady a constituit o provocare frumoasă pentru echipa noastră și abia îl așteptăm pe următorul! Le mulțumim pentru colaborare, totodată, și partenerilor de la Lindab România, care au fost mâna noastră dreaptă în acest proiect”, mărturisește Florin Pană, Director General Cover Grup Construct.