Al cincilea proiect pentru același client | Studiu de caz: Proiect Cuza Vodă

Al cincilea proiect pentru același client | Studiu de caz: Proiect Cuza Vodă

Dacă treci prin centrul Bucureștiului, pe strada Cuza Vodă, nu ai cum să nu remarci ultimul proiect gestionat de echipa noastră. Un proiect pentru care s-au folosit aproximativ 400 de m² de tablă dublu fălțuită, cu pantă mare, la o înălțime pe măsură – diferită de cea a proiectelor rezidențiale cu care v-am obișnuit.

Multitudinea de ape a acoperișului acestui proiect a impus, ca soluție de acoperire, utilizarea tablei dublu fălțuite Lindab. O opțiune plină de avantaje însă, fiind considerată cea mai sigură învelitoare în cazul infiltrațiilor, având o garanție de 20 de ani și o durată de viață de alte câteva zeci.

Provocarea acestui proiect ne-a fost adusă de un client vechi, care deja ne-a devenit prieten – acesta fiind al cincilea acoperiș montat pentru el, pentru un al cincilea proiect. Am primit-o cu entuziasm și, în doar o lună de la semnarea contractului lucrarea a fost gata, iar clientul nostru bucuros de rezultatul premium, cu care deja îl obișnuisem din trecut.

Proiectul a debutat cu asigurarea acoperișului cu o folie menită să protejeze edificiul la interior, până la montarea acoperișului.

Inițial au fost montate jgheaburile, însumând peste 100 de metri liniari, urmate de folia covor ventilație, tabla dublu fălțuită Lindab și ferestrele de mansardă, de la Fakro.

Ce trebuie să știi despre tabla fălțuită?

Tabla fălțuită este una dintre soluțiile de acoperire fără vârstă, care nu se demodează niciodată, ușor de modelat, gata să satisfacă și cele mai mari exigențe în materie de învelitori, și având costuri minime de întreținere.

Totodată, tabla fălțuită este adaptabilă în orice context, fiind preferata arhitecților datorită libertății mari de exprimare pe care o oferă. Acest lucru se datorează maleabilității și flexibilității, care o fac pretabilă atât în cazul acoperișurilor clasice, cât și al celor cu design inovator.

Oricare dintre aceste etape a constituit o reală provocare pentru echipa noastră, datorată geometriei complexe a acoperișului, dar și a pantei mari a acestuia. Le-am gestionat însă cu succes, grație experienței acumulate în decursul celor 11 ani de activitate, iar acum nu putem spune decât: iată un proiect la înălțime. Și la propriu, și la figurat.

Alexandru Neagu, beneficiar: „A fost al 5-lea proiect, pentru acoperirea căruia i-am ales, din nou, pe cei de la Cover Grup Construct. M-au cucerit cu profesionalismul cu care abordează fiecare lucrare, încă de la momentul 0, atunci când consiliază cu privire la alegerea tipului de acoperiș, cât și a detaliilor în legătură cu acesta. Ca de obicei, au fost deschiși ideilor și propunerilor mele, însă, prin argumente solide, au venit cu completări care au dus la rezultatul final. Și acum, ca și în celelalte dăți, nu s-au grăbit să termine lucrarea, tratând fiecare detaliu cu atenție și seriozitate. Cu siguranță voi apela și pe viitor la serviciile lor, dar îi și voi recomanda de fiecare dată când voi avea ocazia.”