Lindab Rainline – un sistem pluvial complet

Lindab Rainline – un sistem pluvial complet

În trecut, oamenii improvizau sisteme pluviale în funcție de necesitățile avute. Astfel, în regiunile ploiase, apa pluvială era îndepărtată de clădiri pentru a preveni distrugerea, iar în regiunile secetoase aceasta era colectată, fiind excelentă pentru irigații și adăparea animalelor. Ce aveau toate acestea în comun? Un sistem pluvial, care ajuta la drenarea apei și a zăpezii topite.

Odată cu dezvoltarea materialelor de construcții și a proiectelor, sistemele pluviale au avansat, fiind principalul accesoriu de care ține durabilitatea învelitorilor.

În cazul în care sistemul de scurgere a apei pluviale nu este unul eficient, orice construcție va suferi, în timp, efecte cu adevărat devastatoare, începând de la tavan și pereți, până chiar și la nivelul fundației. Astfel, pentru a avea o locuință complet funcțională, este necesar să acordăm o maximă atenție proiectării unui sistem pluvial cu toate accesoriile aferente și, nu în ultimul rând, alegerea unora de calitate.

Citește și: Cum îți alegi jgeaburi și burlane potrivite acoperișului tău.

Fiind expuse unor condiții climatice variate,, sistemele pluviale trebuie să fie rezistente la coroziune în condiţii de umiditate permanentă, intemperii, precum şi radiaţii UV.

În plus, materialul din care acestea sunt concepute trebuie să fie uşor de prelucrat și să-şi păstreze aspectul pentru un timp îndelungat.

Lindab Rainline – un sistem pluvial complet, potrivit oricărui proiect

Lindab Rainline este unul dintre cele mai versatile și apreciate sisteme pluviale de pe piață. De asemenea, și una dintre principalele alegeri ale clienților Cover Grup Construct.

Un sistem pluvial Lindab Rainline, în dimensiuni standard, este alcătuit din peste 60 de componente. Confecționat din oțel zincat la cald, și protejat multistrat pe ambele fețe, Lindab Rainline oferă o durabilitate sporită, indifferent de proiectul în care este instalat – cu acoperiș din țiglă ceramică, țiglă metalică ori tablă fălțuită.

Sistemul Lindab Rainline a fost dezvoltat punând laolaltă cei peste 50 de ani de experiență în producția de învelitori ai Lindab cu experiența și opiniile montatorilor specializați. Astfel, Lindab Rainline a fost perfecționat constant, pentru a satisfice nevoile oricărui proiect și client.

Avantajele Lindab Rainline:

• sistem complet și flexibil • 10 culori clasice sau moderne • compatibil cu orice tip de învelitoare • potrivit atât pentru construcțiile noi, cât și renovări • gamă largă de forme și dimensiuni • ușor de instalat și întreținut • îmbinări 100% etanșe

Vrei să integrezi un sistem pluvial Lindab Rainline în proiectul tău? Ia legătura cu echipa Cover Grup Construct și vom găsi, împreună, cea mai bună soluție pentru tine.