Îți instalezi panouri solare? Iată cum trebuie să verifici acoperișul casei, în prealabil

Îți instalezi panouri solare? Iată cum trebuie să verifici acoperișul casei, în prealabil

Îți instalezi panouri solare? Excelentă alegere! Vei face economii substanțiale și vei contribui și la reducerea poluării. Îți recomandăm însă ca, înainte de instalare să stai de vorbă cu un specialist care să te îndrume cu acest proiect și să îți ofere consultanța și soluțiile potrivite. Totodată, ține cont că este important să verifici acoperișul casei, în prealabil, iar despre asta vom scrie în rândurile ce urmează.

Este acoperișul tău potrivit pentru instalarea unor panouri solare? Lasă specialiștii să îți ofere răspunsul!

În calitate de specialiști în soluții complete de acoperire, noi, echipa #CoverGrupConstruct putem efectua verificările necesare. Instalarea unor panouri solare pe acoperișul tău depinde de câțiva factori, precum starea acoperișului și vechimea acestuia, tipul de învelitoare – dacă este una grea sau ușoară.

Verifică dacă expunerea acoperișului poate asigura suficientă lumină de la soare

Fără o expunere optimă la soare, viitoarea ta instalație de panouri solare nu va atinge performanța necesară. Ca atare, dacă expunerea la razele soarelui nu este una suficientă, ar fi mai bine să iei în calcul instalarea lor într-o altă parte a curții.

În concluzie, decizia de a monta panouri solare aduce o mulțime de beneficii dacă, în prealabil, acorzi puțin timp pregătirii proiectului. O mică investiție în materie de timp te poate feri de greșeli majore, care ulterior te pot costa mult.

Echipa Cover Grup Construct îți urează spor la construit!