Despre cel mai mare proiect de acoperire realizat de Cover Grup Construct: Avalon Estate: peste 20.000 mp.

proiect avalon estate bucuresti

Despre cel mai mare proiect de acoperire realizat de Cover Grup Construct: Avalon Estate: peste 20.000 mp.

Din 2007, Cover Grup Construct oferă soluții complete de acoperire, de la consultanță la vânzare și montaj. În tot acest timp, am desfășurat proiecte diverse – atât din punct de vedere al complexității, cât și al dimensiunilor.

Astăzi, #CoverGrupConstruct vă prezintă cu mândrie cel mai mare și complex proiect din portofoliul! #AcceptamOriceProvocare și, de curând, s-au împlinit 2 ani de când am realizat prima măsurătoare pentru proiectul #AvalonEstate. Situat în zona de nord a Capitalei, acest proiect inovativ se remarcă prin facilități exclusiviste și arhitectură personalizată, fiind unic în România.

7 blocuri, 1 club de recreere și 6 vile

Proiectul Avalon Estate se întinde pe o suprafață impresionantă de peste 20.000 mp. Am utilizat diverse tipuri de învelitori din tablă prefălțuită pentru a acoperi 7 blocuri rezidențiale, 1 club de recreere și 6 vile de lux. Printre tipurile de acoperișuri realizate se numără:

 • Acoperișuri cu solzi: Un design tradițional și elegant.
 • Acoperișuri curbate: Un element de arhitectură modernă, ce adaugă un plus de dinamism clădirilor.
 • Ornamente din tablă: Detalii estetice care completează armonios întregul ansamblu, mai ales în ceea ce privește fațadele

Echipă și expertiză complexă

Pentru a duce la bun sfârșit acest proiect complex, dar mai ales la timp, am format o echipă extinsă de 30 de specialiști în soluții complete de acoperire.

Colegii noștri au realizat, astfel, o gamă variată de lucrări, fiecare cu un grad ridicat de dificultate:

 • Acoperișuri: Structuri durabile și estetice, adaptate fiecărui tip de clădire.
 • Fațade: Finisaje exterioare care îmbină estetica cu funcționalitatea.
 • Glafuri și atice: Detalii care oferă protecție și un aspect finisat clădirilor.
 • Dulgherii: Structuri de susținere realizate cu precizie și atenție la detalii.

Soluții tehnice de la furnizori de prestigiu

Pentru a asigura durabilitatea și funcționalitatea fiecărui element construit, echipa Cover Grup Construct a implementat cele mai bune soluții tehnice disponibile pe piață:

 • Tablă prefălțuită SRP Click – Lindab România: Material de înaltă calitate, ales pentru durabilitate și estetică superioară.
 • Ferestre electrice Velux: Soluții moderne care oferă confort și eficiență energetică.
 • Ferestre de terasă Fakro: Elemente care aduc lumina naturală în interior și asigură o ventilație optimă.
 • Jgheaburi îngropate: Sistem de drenaj eficient și discret, care protejează structura clădirilor.

Proiectul Avalon Estate este un exemplu de excelență în construcții și design, iar noi suntem mândri de rezultatul obținut. Acest proiect a fost posibil datorită colaborării strânse cu dezvoltatorul, căruia îi mulțumim pentru încrederea acordată și pentru oportunitatea de a lucra împreună, la realizarea acestei viziuni ambițioase.

Pentru mai multe informații despre proiectele noastre și soluțiile oferite de #CoverGrupConstruct, vă invităm să vizitați site-ul nostru sau să ne urmăriți pe rețelele de socializare.