Cum se produce țigla ceramică premium Creaton

Cum se produce țigla ceramică premium Creaton

La Cover Grup Construct, punem accentul pe menținerea unui portofoliu de furnizori cu produse de top, care să asigure clienților acoperișuri de calitate, de care să se bucure zeci de ani. Iar când vine vorba de țigle ceramice, alegerea noastră este Creaton – lider european în segmentul său de învelitori.

Pentru a detalia puțin și a vă ajuta să înțelegeți de ce recomandăm această soluție, ne-am gândit să aruncăm împreună o privire la tehnologia KERALIS, unul dintre modurile în care se produce țigla ceramică premium Creaton.

Datorită utilizării tehnologiei unice KERALIS în producție, țiglele ceramice Creaton prezintă caracteristici de cea mai înaltă calitate, durabilitate și aspect deosebit.

Țigla ceramică premium Creaton: totul începe cu argila

Argila pură – atent selectată de cea mai înaltă calitate (din cele mai bune zăcăminte din Europa) este transformată într-un praf special și apoi amestecată cu apă în proporții stricte În acest fel, se creează o masă de argilă omogenă, din care se formează ulterior țiglele.

În plus, înainte de ardere se utilizează pigmenți speciali pentru vopsirea țiglelor. Prin această procedură, se facilitează și se accelerează lucrările de montare a acoperișului, deoarece nu este necesară vopsirea marginilor tăiate. Chiar și în cazul unor deteriorări minore, învelitoarea nu își pierde aspectul consistent, plăcut ochiului.

Arderea conferă durabilitate

Odată „colorate”, plăcile de țiglă trec printr-un proces de ardere la peste 1.100 °C.

Densitatea mare a argilei din țiglele care folosesc tehnologia KERALIS face ca acestea să se distingă prin absorbția foarte scăzută de apă (ex.5-6%). Acest procent este tradus într-o protecție extrem de eficientă împotriva efectelor adverse ale condițiilor meteorologice, în special ale înghețului.

În final, țiglele rezultate din utilizarea tehnologiei KERALIS prezintă caracteristici unice, din toate punctele de vedere. Durabilitatea și designul atractiv conferă un caracter premium, satisfăcând chiar și cerințele celor mai pretențioși clienți.

Renovezi sau construiești? Echipa noastră te poate ajuta cu cele mai bune soluții montaj acoperișuri! Iar dacă ți-ai îndreptat atenția către țigla ceramică, noi te acoperim cât ai spune Creaton!