Cover Grup, montator oficial Fakro. Îmbrățișează lumina cu ferestre de mansardă

Cover Grup, montator oficial Fakro. Îmbrățișează lumina cu ferestre de mansardă

Lumina. Vitamină pentru corp, suflet și minte. Calitatea vieții noastre este direct legată de lumina naturală la care ne expunem zilnic, așa că este important ca locuința să ne ofere cât mai mult din aceasta. Considerând și lucrul de acasă, devenit o obișnuință pentru mulți dintre noi în ultimul an, echipa Cover Grup Construct îți povestește, în cele ce urmează, despre una dintre cele mai bune investiții pentru casa ta: instalarea unor ferestre de mansardă.

Este cunoscut faptul că ferestrele de mansardă (în funcție de unghiul de înclinație al acoperișului) permit pătrunderea celei mai mari cantități de lumină naturală. Amplasarea și alegerea corectă a acestora este crucială, tocmai din acest motiv trebuie să ne orientăm către ferestre de mansardă cu dimensiuni mari sau combinații care creează suprafețe vitrate generoase. Un bun exemplu sunt ferestrele de mansardă FAKRO FDY-V Duet proSky cu articulare supramediană și ferestrele balcon FGH-V Galeria cu dimensiunea maximă de până la 94 x 255 cm.

În cei 14 ani de activitate, am implementat – atât pentru proiecte noi cât și de renovare – peste 2.500 de ferestre de mansardă. În funcție de bugetul și de nevoile clienților noștri, una dintre opțiunile predominante au fost produsele FAKRO.

Ce le face atât de speciale?

FAKRO este lider în domeniul său de activitate, dezvoltând încă din 1991 soluții diverse în ceea ce privește ferestrele de mansardă. Astăzi, ocupă locul II la nivel mondial în acest domeniu! Ferestrele de mansardă FAKRO sunt fabricate din materii prime de cea mai bună calitate și utilizând cele mai noi tehnologii pentru a le asigura durabilitatea, funcționalitatea, siguranța și parametrii excelenți de izolare termică. Tot FAKRO a fost și primul producător care și-a certificat TUV produsele!

Tipuri de ferestre mansardă

În portofoliul FAKRO, se regăsesc următoarele soluții de iluminare naturală:

Citește și: 3 aspecte de care să ții cont în alegerea unor ferestre de mansardă și hai să stăm de vorbă și despre proiectul tău!