Constructiv.ro: Cover Grup Construct, afaceri cu 50% mai mari în 2019

Constructiv.ro: Cover Grup Construct, afaceri cu 50% mai mari în 2019

Compania Cover Grup Construct, care activează pe piața soluțiilor complete pentru acoperișuri, a  înregistrat în 2019 o cifra de afaceri consolidată de 1 milion de euro, cu 50%, mai mare față de anul 2018. Principala contribuție la această evoluție a avut-o creșterea numărului de proiecte ale companiei, care au obligat business-ul să angajeze și să formeze o nouă echipă de profesioniști, specializați în montaj.

„Pentru a face față tuturor cererilor care vin, anul trecut, am mărit echipa de montatori, care a ajuns la un număr de peste 20 de profesioniști specializați și acreditați în montare de acoperișuri. Pentru noi, este foarte important ca cei pe care îi avem în echipă să înțeleagă importanța unui colectiv unit, astfel încât, în perioadele aglomerate, să ne bazăm unii pe alții și să reușim să ducem proiectele la bun sfârșit”, afirmă Florin Pană, administrator al Cover Grup Construct.

Anul trecut, compania a însumat  peste 400 de clienți, atât din segmentul rezidenţial, cât și din cel comercial. Cea mai mare cerere o reprezintă cele din segmentul rezidenţial, în procent de 70%, diferenţa revenind construcţiilor de tip comercial, dar și proiectelor care constau în activitatea de renovare și restaurare.

Citește aici continuarea articolului.