Ce acoperiș îți trebuie dacă locuiești la munte

Ce acoperiș îți trebuie dacă locuiești la munte

Ce acoperiș îți trebuie dacă locuiești la munte? Alegerea materialelor potrivite pentru acoperiș, în cazul în care locuiești la munte sau te pregătești pentru asta, presupune să iei mai multe lucruri în calcul. Noi suntem însă aici, gata să te îndrumăm: te sfătuim să optezi pentru acoperișul în două ape deoarece oferă o stabilitate mai mare față de cel într-o singură apă, iar în continuare vom povesti un pic despre țigla metalică și de ce este opțiunea ideală atunci când vorbim despre o casă situată într-o astfel de locație.

În primul rând, durabilitatea și designul sunt principalele aspecte pentru care soluția pe care ți-o propunem este și cea mai des luată în considerare de către clienții noștri. Țigla metalică este dintre cele mai puternice materiale de acoperiș și poate rezista cu ușurință condițiilor meteorologice extreme. De asemenea, reflectă căldura mai degrabă decât o absoarbe. Acest lucru înseamnă că reprezintă o variantă eficientă din punct de vedere energetic în lunile de vară.

Materialele tradiționale pentru acoperiș absorb lumina soarelui, care încălzește suprafața acoperișului, iar această căldură este transferată în interiorul casei. Acoperișurile reci absorb mult mai puțină căldură radiantă datorită proprietăților lor de reflexie solară. Acest lucru le menține mai răcoroase la soare, cu mai puțină căldură în interior, astfel încât este nevoie de răcire redusă.

Acoperișurile cu țiglă metalică au un procent de 70% pe piața de învelitori din România. Această popularitate se datorează, în principal, modului în care țigla metalică îmbină costurile reduse de achiziție și montaj cu versatilitatea și durata mare de viață.

La Cover Grup îți oferim țiglă metalică disponibilă într-o gamă largă de culori cu o durată de viață medie de până la 30 de ani. De asemenea, noi asigurăm și montajul rapid și garanția și post-garanția lucrărilor pe timp îndelungat.

Părerea clienților noștri este foarte importantă pentru noi, așadar, dorim să te invităm să consulți și tipurile de țiglă metalică preferate de către aceștia.