Cauți un montator acoperișuri? Iată 5 întrebări care îți vor face alegerea mai ușoară!

Cauți un montator acoperișuri? Iată 5 întrebări care îți vor face alegerea mai ușoară!

Cauți un montator acoperișuri? Internetul este plin de oferte și de firme – mai mici sau mai mari și a lua o decizie atât de importantă nu este, deci, ușoară și implică anumite riscuri dacă nu este luată corespunzător. Desigur, o soluție ar fi să cauți recomandări printre cunoscuți (90% dintre proiectele Cover Grup Construct vin din recomandări, cum ar fi să îți fim recomandați chiar de către prieteni dintre ai tăi?), dar ce te faci dacă nu primești ceea ce ai nevoie? Te ajutăm noi! Iată 5 întrebări care îți vor face alegerea mai ușoară, atunci când cauți un furnizor de soluții de acoperire!

Câți ani de activitate are compania?

Este foarte important să știți câți ani de activitate are montatorul pe care îl aveți în vedere pentru proiectul vostru. Dacă s-au adunat câțiva ani de când gestionează proiecte de acoperire, este clar că are un portofoliu consistent de proiecte și că experiența acumulată va face să gestioneze corespunzător și proiectul tău.

Sunteți montatori recunoscuți de către furnizori?

În general, furnizorii își pregătesc montatorii cu care colaborează, astfel încât să respecte standardele de lucru. Mulți dintre ei îi și promovează, cum este cazul nostru, în relația cu Lindab România. Pe harta interactivă, pot fi verificați toți montatorii, dacă sunt sau nu recunoscuți.

Se oferă garanție?

O lucrare cu garanție = credibilitate asupra modului în care echipa de montator acoperișuri realizează acoperișul tău. Desigur, nu vorbim despre garanția de 10, 20 sau 30 de ani, ori poate chiar mai mult, a învelitorilor și accesoriilor, ci asupra montajului.

Dar consultanță?

Atunci când soliciți o ofertă unui montator acoperișuri, acesta – la cerere sau nu – trebuie să îți ofere și servicii de consultanță pentru proiectul tău. Ce înseamnă asta? Înseamnă să te ajute să iei cea mai bună decizie în funcție de specificul lucrării: de la tipul de învelitoare, la accesorii. Iar dacă stadiul lucrării permite, inclusiv structura acoperișului, pantă. Totodată, un montator care oferă consultanță oferă sfaturile din perspectiva portofoliului complex de lucrări.

Când se poate începe lucrarea?

O întrebare care nu trebuie omisă! Data la care se demarează lucrarea de acoperire a proiectului tău trebuie discutată și stabilită. Vei vedea, ulterior, că acest lucru este benefic în planificările pe care le ai de realizat.

Sperăm că acest articol te va ajuta în alegerea unui montator pentru proiectul tău, precum și în luarea unor decizii în ceea ce privește realizarea acoperișului. Noi suntem la un formular de contact distanță să te ajutăm!