3 tipuri de țiglă metalică preferate de clienții Cover Grup Construct

3 tipuri de țiglă metalică preferate de clienții Cover Grup Construct

Țigla metalică este principalul tip de învelitoare pentru care optează clienții din România, indiferent că vorbim despre proiecte construite de la zero sau renovate. Preferată fie pentru greutatea redusă, aspectul versatil și gama largă de finisaje în care este disponibilă, țigla metalică este prezentă peste tot în jurul nostru.

Și, pentru că astăzi îi oferim premiul pentru popularitate, ne-am gândit să aruncăm o privire în portofoliul nostru și să îți prezentăm 3 tipuri de țiglă metalică preferate de clienții Cover Grup Construct, alături de proiectele pentru care a fost implementată.

Proiect țiglă metalică Lindab Skane, Afumați

Finalizat în 2017, acoperișul acestui proiect a fost realizat cu țigla metalică Lindab Skane, grosime 0.50 mm. Aceasta este una dintre învelitorile cu cel mai bun raport calitate-preț din portofoliul Lindab Romania. Profilația joasă, aspectul de “clasic” pe care îl oferă, precum și faptul că prin decupaj permite realizarea de suprapuneri invizibile, sunt avantajele care l-au convins pe clientul nostru sa aleaga acest produs.

Țigla metalică Lindab Skane este disponibilă într-o gamă largă de culori, cu acoperire PE (poliester 25 µm) și MATT (poliester mat structurat 30 µm).

Proiect țiglă metalică Roca Rustica, Voluntari

Finalizat de echipa noastră în 2016, proiectul rezidențial Voluntari are o suprafață de 220 de metri pătrați – acoperiți cu țiglă metalică Roca Rustica, furnizată de Lindab România. Soluția de acoperire, cu o grosime de 0.60 mm., a fost aleasă de către client în urma consultării cu specialiștii noștri. Durabilitatea produsului și garanția sa de 50 de ani au fost argumentele care l-au convins să aleagă această opțiune.

Ce trebuie să știi despre Lindab Roca Rustica?

Lindab Roca Rustica este un sistem complet de învelitori care aduce o notă de naturalețe și unicitatea proiectului tău.

Dezvoltată de-a lungul multor ani de cercetări, prin perfecționarea continuă a formei țiglelor și a tehnologiilor de acoperire – pentru a obține învelitori cu comportare impecabiă la acțiunea factorilor de mediu (vânt, ploi sau zăpezi), păstrând în același timp aspectul învelitorilor tradiționale.

Lindab Roca Rustica îmbină rezistența mecanică superioară, elasticitatea și suplețea oțelului, cu durata sporită de viață dată de acoperirea cu Aluzinc; de 4 ori mai rezistent decât acoperirea galvanică, cât și cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale.

Avantajele țiglelor metalice Lindab Roca:

• elegante și rezistente • potrivite atât pentru constructii noi, cât și renovari • ușor de montat și de întreținut • greutate redusă • culori naturale • garanție extinsă • calitate superioară

Proiect țiglă metalică Lindab Nordic, Afumați

Un proiect complex, finalizat de către echipa de montaj acoperișuri Cover Grup în 2015, care a presupus demontarea acoperișului vechi până la placă, refacerea dulgheriei și montarea învelitorii. În cazul acesteia, s-a optat pentru o țiglă metalică cu profil înalt, capabilă să ofere o notă distinsă edificiului: Lindab Nordic, cu grosimea de 0.50 mm. Executata cu decupaj contur, această țiglă metalică conferă o linie eleganta a stresinilor, dar si suprapuneri invizibile.

Ce trebuie să știi despre țigla metalică Lindab Nordic?

Tigla metalică Lindab Nordic este un produs premium – pentru acoperișuri cu aspect desăvârșit.

Profilul său înalt asigură o rezistență sporită la încărcări de zăpadă și vânt, iar gama coloristică bogată oferă libertate deplină de alegere, având acoperire PE (poliester 25 µm), MATT (poliester mat 30 µm) sau HBPE (high-build poliester 50 µm).

Tu pentru ce tip de acoperiș metalic din portofoliul nostru ai opta?