3 proiecte speciale realizate de Cover Grup Construct în 2021

3 proiecte speciale realizate de Cover Grup Construct în 2021

2021 a fost un an plin de activitate pentru Cover Grup Construct. Fie că vorbim de montaj tablă fălțuită sau montaj țiglă metalică, echipa noastră a montat, din nou, peste 100.000 de metri pătrați de învelitori, pentru câteva zeci de proiecte și clienți. Trendul ascendent a fost menținut și în acest an de clienții persoane fizice care s-au mutat la curte, ori dezvoltatori care au desfășurat proiecte de anvergură.

De notat este faptul că, în 2021 am înregistrat cele mai multe proiecte speciale în care tabla fălțuită nu a fost utilizată doar pentru acoperire, ci a avut și rol estetic în realizarea fațadei și nu numai. În egală măsură, s-au remarcat și proiectele cu învelitori combinate, după cum veți descoperi în continuare.

În 2021 s-a menținut creșterea de solicitări pentru proiecte personalizate, ce urmăresc nu implementarea soluției celei mai accesibile, ci aceleia care se potrivește cel mai bine așteptărilor clientului sau a conceptului architectural, și cu o durată mai mare de utilizare.

“Clienții sunt din ce în ce mai informați, cât și mai atenți la detalii și la calitatea materialelor, lucrărilor și finisajelor. Sunt tot mai puțini clienți care se lasă ghidați de preț, pentru majoritatea fiind din ce în ce mai importantă calitatea. La fel se poate spune și despre numărul celor care apelează la sfaturile profesioniștilor, de la proiectanți-arhitecți și până la noi, specialiștii în soluții profesionale de consultanță și montaj”, spune Florin Pană, Director General Cover Grup Construct.

Una dintre cele mai complexe și mari lucrări finalizate de Cover Grup Construct în 2021 a fost proiectul comercial Fashion House Cernica: 2.500 mp de tablă fălțuită, folosită preponderent ca element decorativ:

Un alt proiect spectaculos, care ne-a depășit așteptările, este acest acoperiș de 400 mp. de tablă fălțuită cu solzi metalici, finalizat chiar în această toamnă:

Și, nu în ultimul rând, doar am promis că nu vă reținem prea mult cu acest articol, al 3-lea proiect de pe lista noastră este… un acoperiș avangardist în 2 ape, realizat cu țiglă metalică cu granule minerale Roca Rustica și atice învelite cu tablă fălțuită:

Ar mai fi multe de arătat sau de spus, dar cel mai bine vă invităm pe pagina noastră de Facebook, unde puteți descoperi, constant, proiecte și sfaturi marca #CoverGrupConstruct. Iar dacă aveți întrebări sau doriți să vă consiliem în proiectele voastre, suntem la un click distanță – ne puteți contacta oricând.

Spor la construit, abia așteptăm să ne cunoaștem la acoperit!