3 moduri în care au evoluat soluțiile de acoperire în ultimii 20 de ani

3 moduri în care au evoluat soluțiile de acoperire în ultimii 20 de ani

Soluțiile de acoperire și tehnologiile evoluează constant, ultimii 20 de ani fiind remarcabili în domeniul nostru de activitate. Înlocuirea unui acoperiș este un eveniment rar, luând în considerare că majoritatea învelitorilor au o durată de viață ce pornește de la 20 de ani și ajunge chiar și la 40. Cu toate acestea, pornind de la considerentul că urmează să faci un upgrade al acoperișului casei tale, ne-am gândit să îți povestim puțin despre 3 moduri în care au evoluat soluțiile de acoperire în ultimii 20 de ani, practic diferențe tehnice dintre acoperișul tău vechi și cel nou.

Calitatea învelitorii și a montajului

Acum două decenii, soluțiile de acoperire erau proiectate să aibă o toleranță mai redusă la factorii meteorologici, precum vântul. Întrucât tehnologiile materialelor și mijloacelor de producție au evoluat, astăzi avem învelitori cu o eficiență sporită și mai versatile, atât în ceea ce privește montajul, cât și gama de culori disponibilă.

Accesorii pentru eficiență în montaj și o durată mare de viață

Vorbim, în primul rând, de șuruburile necesare montajului. Astăzi, în urma studiilor realizate de-a lungul anilor, tehnologia și modul de lucru în ceea ce privește aceste accesorii vine cu noutăți, astfel încât acoperișul să aibă o durată de viață cât mai mare.

Folii anticondens

Acoperișul nu se rezumă doar la învelitoare, ci și la ceea ce se află sub ea: folia anticondens. Aceasta a fost optimizată astfel încât să fie mai ușoară, facil de montat și eficientă.

În concluzie

Soluțiile de acoperire sunt astăzi mai versatile, mai ușor de montat și mai eficiente. Ai mai multe opțiuni pentru proiectul tău, iar furnizorii sunt gata să te ajute să iei cele mai bune decizii.

Citește și: O scurtă istorie a acoperișurilor din România