2 factori importanți de care să ții cont pentru mansarda perfectă, ca spațiu locuibil

2 factori importanți de care să ții cont pentru mansarda perfectă, ca spațiu locuibil

Astăzi ne-am gândit să îți povestim despre mansarda perfectă, ca spațiu locuibil.

O parte a casei cu adevărat de poveste, cu o atmosferă aparte față de restul casei, care îți poate oferi deconectarea de care ai nevoie. Află că este ușor să o ai: modifici acoperișul casei tale pentru a-i face loc, ori o prevezi, încă de la început.

În opinia noastră, ca specialiști în soluții complete de acoperire, o mansardă, pentru a fi perfectă, ca spațiu locuibil, trebuie să bifeze cinci criterii:

  1. Utilitatea spațiului
  2. Accesul facil
  3. Intimitatea
  4. Sistemul de ventilație și izolarea
  5. Multă lumină naturală

Dacă primele trei puncte pot fi ușor de bifat, ne vom concentra pe ultimele două, întrucât sunt și cele cu care echipa Cover Grup Construct te poate ajuta.

Sistemul de ventilație și izolarea

Mansardele sunt locuri care depind de temperatura exterioară. Se încălzesc rapid vara și se răcesc repede în sezonul rece. Prin urmare, este important să investești într-un sistem de izolare acoperiș de calitate, astfel încât anotimpurile să nu influențeze temperatura din interior.

Mai multă lumină naturală

… căci despre ea este vorba când vine vorba de mansardă. Imaginează-ți cum este când privești stelele și luna din pat sau de pe canapea: o experiență cu adevărat unică, de care te poți bucura zi de zi, chiar dacă locuiești în mijlocul orașului. Acest sentiment de libertate poate fi ușor obținut cu ajutorul unor ferestre de mansardă potrivite, bine izolate, iar în portofoliul Cover Grup Construct regăsești produse de la producători de top, precum Velux sau Fakro.

Acum că știi ce trebuie să bifezi pentru mansarda perfectă, îți dorim spor la construit și amenajat. Și nu uita! Te putem ajuta oricând, suntem la un click distanță!